Αγίας Παρασκευής 69Α , ΤΚ: 15234 Διεύθυνση ΧΑΛΑΝΔΡΙ Περιοχή 2130221261 Τηλέφωνο 6942060369 Κινητό 2130221263 Fax Website
Λίγα Λόγια

Η Fiscal systems αποτελεί μία σύγχρονη επιχείρηση που προσφέρει από την απλή ταμειακή μηχανή και τον υπολογιστή μέχρι την πλήρη και εκσυγχρονισμένη μηχανογράφηση. Πάνω απʼ όλα, συμβαδίζει με τις σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες επιθυμίες της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου.

 

Η επαγγελματική μας στέγη τοποθετείται στο κέντρο του Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής 69Α, με έγκυρη και έγκαιρη κάλυψη σε όλη την Αττική.

 

Η επιχείρησή μας προσφέρει σε ιδιώτες επαγγελματίες και επιχειρήσεις ευελιξία και απεριόριστες δυνατότητες διαμόρφωσης της τεχνολογικής σας υποδομής σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Συνδυάζουμε τις δικές σας επιθυμίες με τη δικιά μας πείρα για να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις. Η Πολυετής εμπειρία μας στον χώρο μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στον εκάστοτε πελάτη μας τη σιγουριά των αποτελεσμάτων που επιθυμεί καθώς είναι στην πολιτική της εταιρίας μας να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας κατανόησης.

 

Μπορούμε να αναλάβουμε για την επιχείρηση σας οποιοδήποτε πρόγραμμα τιμολόγησης επιθυμείτε, την μηχανογράφηση/μηχανοργάνωση της εταιρίας σας παρέχοντας σας άριστες υπηρεσίες και προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

 

Επίσης, στο κατάστημα μας μπορείτε να προμηθευτείτε κάθε είδους ταμειακές μηχανές - εστιατορίου - φορητές - λαϊκής, φορολογικούς μηχανισμούς και εκτυπωτές, αναλώσιμα, αριθμομηχανές, ανιχνευτές πλαστότητας, ετικετογράφους, barcode scaners, fac, ups, touchscreen pc
- pos, θερμικούς εκτυπωτές, εκτυπωτές barcode, φορητά τερματικά, ζυγαριές, συρτάρια, λογισμικά Pegasus και ολοκληρωμένες λύσεις pegasus με ΕΑΦΔΣΣ.

 

Το προσωπικό μας διακρίνεται για τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία του, αφού διαθέτει ποικίλες τεχνολογικές γνώσεις που αφορούν ταμειακές μηχανές, υπολογιστές και συστήματα πληροφορικής. Παράλληλα χαρακτηρίζεται για την προθυμία και την ετοιμότητά του να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

 


Tags: φορολογικοί μηχανισμοί Χαλάνδρι, Ταμειακές Μηχανές Χαλάνδρι, Ταμειακές Μηχανές Αθήνα, προγράμματα τιμολόγησης Χαλάνδρι, προγράμματα τιμολόγησης Αθήνα, εξοπλισμός καταστημάτων Χαλάνδρι, εξοπλισμός καταστημάτων Αθήνα, μηχανοργάνωση Χαλάνδρι, μηχανογράφηση Χαλάνδρι, Fiscal Systems
Χάρτης
ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  
Λεπτομέρειες
Ανοιχτό Τώρα: Όχι
Ωράριο / Ημέρες:
Δευτέρα: -
Τρίτη: -
Τετάρτη: -
Πέμπτη: -
Παρασκευή: -
Περιοχές που εξυπηρετεί ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τρόποι Πληρωμής Μετρητά, Πιστωτική Κάρτα, Άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
comments powered by Disqus