ΚΑΨΟΚΑΛΥΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ DR. MED

ΚΑΨΟΚΑΛΥΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ DR. MED

Ψυχίατροι, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Κατηγορίες

Περικλέους 7, ΤΚ: 15122, ΜΑΡΟΥΣΙ

Διεύθυνση

2106146471

Τηλέφωνο

6947059036

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια.
Διδάκτωρ Ψυχιατρικής.
 

Πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια. Θεραπεία Ψυχώσεων - Συναισθηματικών Διαταραχών-  Διαταραχών Υπνου  - Εξαρτήσεων  - Άνοιας.
Συστημική Ψυχοθεραπεία - Θεραπεία Ζεύγους - Οικογενειακή Θεραπεία - Ψυχιατρικές Γνωματεύσεις.
 

Πρώτιστο μέλημά μου είναι η επίτευξη ενός κλίματος ηρεμίας και εμπιστοσύνης, όπου ο θεραπευόμενος μπορεί να αισθανθεί κατανόηση του προβλήματός του και ασφάλεια. Αυτό το επιδιώκω τόσο μέσω της προσωπικής, φιλικής και εξατομικευμένης προσέγγισης, όσο και μέσω της δημιουργίας ενός άνετου και ευχάριστου περιβάλλοντος. Στόχος μου είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία με τον θεραπευόμενο -αλλά και με τους οικείους του, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο- σε ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης.

Αναλαμβάνω την αξιολόγηση και αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ψυχιατρικών διαταραχών. Οι συναισθηματικές και οι αγχώδεις διαταραχές, η αϋπνία, οι διαταραχές πρόσληψης τροφής και οι ψυχώσεις, αποτελούν τα συχνότερα προβλήματα, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει ένας ιδιώτης ψυχίατρος. Παράλληλα όμως ασχολούμαι και με την αντιμετώπιση των ψυχογηριατρικών παθήσεων (άνοια, κατάθλιψη στην τρίτη ηλικία, συγχυτικές καταστάσεις κ.α.), την προσπάθεια διακοπής αλκοόλ και ψυχοτρόπων φαρμάκων και τις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος στην ενήλικη ζωή.

Πέραν του αμιγώς ψυχιατρικού μοντέλου, είναι πάντα σημαντική και μια υποστηρικτική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση του ασθενή, ειδικά όταν τα θέματα που τον απασχολούν αφορούν καταστάσεις μεγάλων κρίσεων και αλλαγών στη ζωή του, ψυχοτραυματικά γεγονότα, σοβαρά προβλήματα υγείας ή πρόσφατο πένθος. Στα πλαίσια της εκπαίδευσης μου ως Συστημικής Ψυχοθεραπεύτριας, προσφέρω επίσης τη δυνατότητα της Ατομικής Ψυχοθεραπείας, της Θεραπείας Ζεύγους και της Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας.

Ασχολούμαι επίσης με την έκδοση βεβαιώσεων (π.χ. για άδεια εργασίας ως security ή για πρόσληψη στο Δημόσιο) και ιατρικών γνωματεύσεων (π.χ. για Υγειονομικές Επιτροπές, ΚΕΠΑ). Τέλος στο ιατρείο υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

 

Το ιατρείο βρίκεται στο κεντρο του Αμαρουσίου δίπλα στο σταθμό (ΗΣΑΠ) και  συστεγάζεται με το καρδιολογικό ιατρείο του Κου Κλωνάρη.


Περικλέους 7, ΤΚ: 15122, ΜΑΡΟΥΣΙ

Ωράριο:

Δευτέρα: - , -

Τρίτη: - , -

Τετάρτη: - , -

Πέμπτη: - , -

Παρασκευή: - , -

Σάββατο: -

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ:

Ναι

Wifi:

Ναι

e-aharnes e-aigaleo e-attica e-chaidari e-glyfada e-halandri e-ilion e-iraklio e-kalithea e-marousi e-neasmyrni e-peristeri e-petroupoli e-pireas

Μπείτε εύκολα στον οδηγό πόλης που ψάχνετε

e-aharnes e-aigaleo e-attica e-chaidari e-glyfada e-halandri e-ilion e-iraklio e-kalithea e-marousi e-neasmyrni e-peristeri e-petroupoli e-pireas

Βρείτε μας και εδώ